Multimèdia

  • Editors d'imatges en línia

1. http://pixlr.com/editor/ Pixlr és un potentíssim editor d'imatges al núvol amb multitud d'aplicacions i tot de forma fàcil i intuïtiva, però potser la característica a destacar és la seva velocitat.
  • Editors de so en línia
http://www.aviary.com/online/audio-editor Myna és un editor d'àudio completament en línia i gratuït. Permet mesclar música i clips d'àudio, aplicar efectes de so o gravar la teva veu o els teus instruments. També pots gravar els arxius en format mp3 o escoltar-los al revés. 

  • Presentacions en línia
http://slideshare.com Slideshare és un servei de publicació depresentacions en línia. Permet "pujar" presentacions generades en PowerPoint i compartir-les al núvol. També podem "baixar-ne" d'altres i fer-les nostres, tot repectant els permisos de les licències i els drets d'autor.

 


   • Editar vídeo en línia
 http://www.pixorial.com/ Pixorial Podem importar vídeos, afegir vostre compte de facebook, és compatible amb diferents formats AVI, FLV, MOV, MP4, MPEG, DV, RM i WMV. A més podem donar al vídeo efectes bàsics, retallar escenes i, en cas de poder pagar per això, obtenir per correu un DVD amb el resultat.

  • Convertidor de mapa de bits a vectorial en línia
  1. http://vectormagic.com Vectormagic Eina 2.0 que permet convertir imatges en format de mapa de bits (JPG, GIF, PNG, ...) a arxius amb format de gràfics vectorials (EPS, SVG, ...)1 comentari:

  1. El fons del text en les tres primeres referències és inadequat. Hauria de quedar tot com a l'entrada final.

    ResponElimina